Kertai, Emese (2016) Növényi és állati fehérjeforrások analitikai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKertai_Emese.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ376049; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 49-51.; Mb. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Fehérjetartalom; Fehérjevizsgálat; Aminosavak; Tojásfehérje; Sertéshús; Pulykahús; Csirkehús; Kromatográfia; Tehéntej; Hüvelyesek; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:54 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3715 |


