Kuszmann, Bettina Anikó (2014) Növényi eredetű tejoltóval készült alvadék és sajtok egyes fizikai, kémiai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kuszmann_Bettina_Aniko.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kuszmann_Bettina_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370797; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [53-55].; Ht. tanszéki jel; Oltóanyagok; Tejipari technológia; Sajtgyártás; Tejsavó; Zsírtartalom; Profilanalízis; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 14:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3714 |