MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növényi eredetű tejoltóval készült alvadék és sajtok egyes fizikai, kémiai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata

Kuszmann, Bettina Anikó (2014) Növényi eredetű tejoltóval készült alvadék és sajtok egyes fizikai, kémiai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kuszmann_Bettina_Aniko.pdf] Szöveg
Kuszmann_Bettina_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370797; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [53-55].; Ht. tanszéki jel; Oltóanyagok; Tejipari technológia; Sajtgyártás; Tejsavó; Zsírtartalom; Profilanalízis;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 14:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3714
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése