MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növényi eredetű aktív komponensek antimikrobás hatása csirkehús minőségére és biztonságára

Farkas, Flóra (2019) Növényi eredetű aktív komponensek antimikrobás hatása csirkehús minőségére és biztonságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Farkas_Flora.pdf] Szöveg
Farkas_Flora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426299; Budapest; Bibliogr.: p. 31-33.; Sör. tanszéki jel; Húsminőség; Csirkehús; Antimikróbás anyagok; Eltarthatóság; Mustármag; Allil-izotiocianát; Illóolajok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 14:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3712
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése