Farkas, Flóra (2019) Növényi eredetű aktív komponensek antimikrobás hatása csirkehús minőségére és biztonságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Farkas_Flora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Farkas_Flora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426299; Budapest; Bibliogr.: p. 31-33.; Sör. tanszéki jel; Húsminőség; Csirkehús; Antimikróbás anyagok; Eltarthatóság; Mustármag; Allil-izotiocianát; Illóolajok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 14:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3712 |