Farkas, Flóra (2019) Növényi eredetű aktív komponensek antimikrobás hatása csirkehús minőségére és biztonságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegFarkas_Flora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ426299; Budapest; Bibliogr.: p. 31-33.; Sör. tanszéki jel; Húsminőség; Csirkehús; Antimikróbás anyagok; Eltarthatóság; Mustármag; Allil-izotiocianát; Illóolajok; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 14:31 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3712 |


