MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növelt fehérjetartalmú fánktöltelék fejlesztése

Hamar, Eszter Ágnes (2019) Növelt fehérjetartalmú fánktöltelék fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hamar_Eszter.pdf] Szöveg
Hamar_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ396109; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 57-59.; Ht. tanszéki jel; Sütőipari termékek; Töltelékárúk; Totutej; Túrókészítmények; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Érzékszervi vizsgálat; Állományvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tóth, Adrienn
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3703
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése