Hamar, Eszter Ágnes (2019) Növelt fehérjetartalmú fánktöltelék fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hamar_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hamar_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ396109; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 57-59.; Ht. tanszéki jel; Sütőipari termékek; Töltelékárúk; Totutej; Túrókészítmények; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Érzékszervi vizsgálat; Állományvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tóth, Adrienn - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3703 |