Kenyeres, Dániel (2018) Növelt fehérjetartalmú fagylaltok tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kenyeres_Daniel.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kenyeres_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389750; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; Bibliogr.: p. 58-61.; Ht. tanszéki jel; Jégkrémgyártás; Fehérjetartalom; Funkcionális élelmiszerek; Antioxidáns kapacitás; Energiaszegény élelmiszerek; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3702 |