MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növelt fehérjetartalmú fagylaltok tulajdonságainak vizsgálata

Kenyeres, Dániel (2018) Növelt fehérjetartalmú fagylaltok tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kenyeres_Daniel.pdf] Szöveg
Kenyeres_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389750; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; Bibliogr.: p. 58-61.; Ht. tanszéki jel; Jégkrémgyártás; Fehérjetartalom; Funkcionális élelmiszerek; Antioxidáns kapacitás; Energiaszegény élelmiszerek; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3702
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése