Tóth, Ronetta (2019) Az Apiaceae családba tartozó fűszernövények antimikrobás hatása és az ezért felelős endogén komponensek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Ronetta_U9.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Ronetta_U9.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411958; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 38-43.; Mb. tanszéki jel; Ernyősök családja; Fűszernövények; Ánizs. fűszernövény, gyógynövény; Édeskömény; Koriander. gyógynövény, fűszernövény; Mikrobiológiai vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Analitikai vizsgálatok; Antimikrobás hatás; Illóolajok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/370 |