MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az Apiaceae családba tartozó fűszernövények antimikrobás hatása és az ezért felelős endogén komponensek vizsgálata

Tóth, Ronetta (2019) Az Apiaceae családba tartozó fűszernövények antimikrobás hatása és az ezért felelős endogén komponensek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Ronetta_U9.pdf] Szöveg
Toth_Ronetta_U9.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ411958; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 38-43.; Mb. tanszéki jel; Ernyősök családja; Fűszernövények; Ánizs. fűszernövény, gyógynövény; Édeskömény; Koriander. gyógynövény, fűszernövény; Mikrobiológiai vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Analitikai vizsgálatok; Antimikrobás hatás; Illóolajok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/370
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése