MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Néhány gyümölcslé összespolifenol-tartalmának és teljes antioxidáns kapacitásának vizsgálata

Maróti, Gabriella (2015) Néhány gyümölcslé összespolifenol-tartalmának és teljes antioxidáns kapacitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Maroti_Gabriella.pdf] Szöveg
Maroti_Gabriella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370748; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-38.; Bor. tanszéki jel; Gyümölcslégyártás; Gyümölcslevek; Polifenolok; Antioxidáns kapacitás; Spektrofotometria;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 09:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Leskó, Annamária
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3647
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése