Maróti, Gabriella (2015) Néhány gyümölcslé összespolifenol-tartalmának és teljes antioxidáns kapacitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Maroti_Gabriella.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Maroti_Gabriella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370748; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-38.; Bor. tanszéki jel; Gyümölcslégyártás; Gyümölcslevek; Polifenolok; Antioxidáns kapacitás; Spektrofotometria; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 09:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Leskó, Annamária - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3647 |