Góczán, Bálint (2012) Antocianinban és rostban gazdag, alacsony szénhidrát-tartalmú prémium lekvár termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Goczan_Balint.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Goczan_Balint.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332094; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. [59-65].; Kot. tanszéki jel; Termékfejlesztés; Lekvár; Szénhidráttartalom; Antociánok; Antioxidánsok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/364 |