MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Antocianinban és rostban gazdag, alacsony szénhidrát-tartalmú prémium lekvár termékfejlesztése

Góczán, Bálint (2012) Antocianinban és rostban gazdag, alacsony szénhidrát-tartalmú prémium lekvár termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Goczan_Balint.pdf] Szöveg
Goczan_Balint.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332094; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. [59-65].; Kot. tanszéki jel; Termékfejlesztés; Lekvár; Szénhidráttartalom; Antociánok; Antioxidánsok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/364
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése