MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nedves és száraz pácolással készült hús minőségi és mikróbiológiai jellemzőinek vizsgálata

Kelemen, Tamara (2020) Nedves és száraz pácolással készült hús minőségi és mikróbiológiai jellemzőinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Tamas.pdf] Szöveg
Toth_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426483; Budapest; Bibliogr.: p.37-38.; Ht. tanszéki jel; Húsminőség; Pácolási technológia; Pácolt húskészítmények; Sonka; Sótartalom; Mikrobiológiai vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 08:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Visy, Anna
-
-
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3636
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése