Kelemen, Tamara (2020) Nedves és száraz pácolással készült hús minőségi és mikróbiológiai jellemzőinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegToth_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ426483; Budapest; Bibliogr.: p.37-38.; Ht. tanszéki jel; Húsminőség; Pácolási technológia; Pácolt húskészítmények; Sonka; Sótartalom; Mikrobiológiai vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 08:40 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Visy, Anna - - Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3636 |


