Búsné Pap, Judit (2015) Naspolyás sör termékfejlesztése laboratóriumi és félüzemi körülmények között. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Busne_Pap_Judit.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Busne_Pap_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ349643; Budapest; Sörfőző mester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 45-46.; Sör. tanszéki jel; Sörfőzés; Söripari technológia; Naspolyasör; Érzékszervi vizsgálat; Termékfejlesztés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:35 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3631 |