MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Naspolyás sör termékfejlesztése laboratóriumi és félüzemi körülmények között

Búsné Pap, Judit (2015) Naspolyás sör termékfejlesztése laboratóriumi és félüzemi körülmények között. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Busne_Pap_Judit.pdf] Szöveg
Busne_Pap_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ349643; Budapest; Sörfőző mester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 45-46.; Sör. tanszéki jel; Sörfőzés; Söripari technológia; Naspolyasör; Érzékszervi vizsgálat; Termékfejlesztés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:35
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3631
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése