Verasztó, Balázs (2012) Nanoszűréssel előállított vörösbor-sűrítmények és a szűrletek tárolásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegVeraszto_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ326646; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszeripari folyamattervezés; Bibliogr.: p. 55-57.; Ég. tanszéki jel; Vörösbor; Nanoszűrés; Membrántechnológia; Sűrítmények; Tárolási vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 13:19 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3609 |


