Czermann, Krisztina Katinka (2013) Nagynyomású kezelés hatásának vizsgálata hőkezelt töltelékes húskészítmények érzékszervi tulajdonságaira, állományára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Czermann_Krisztina_Katinka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Czermann_Krisztina_Katinka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332521; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 47-51.; Ht. tanszéki jel; Virsli; Vörösáru termék; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Élelmiszer-vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 15:02 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vén, Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3603 |