Czermann, Krisztina Katinka (2013) Nagynyomású kezelés hatásának vizsgálata hőkezelt töltelékes húskészítmények érzékszervi tulajdonságaira, állományára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegCzermann_Krisztina_Katinka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ332521; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 47-51.; Ht. tanszéki jel; Virsli; Vörösáru termék; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Élelmiszer-vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 15:02 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vén, Csilla - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3603 |


