MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagynyomású kezelés hatásának vizsgálata hőkezelt töltelékes húskészítmények érzékszervi tulajdonságaira, állományára

Czermann, Krisztina Katinka (2013) Nagynyomású kezelés hatásának vizsgálata hőkezelt töltelékes húskészítmények érzékszervi tulajdonságaira, állományára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Czermann_Krisztina_Katinka.pdf] Szöveg
Czermann_Krisztina_Katinka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332521; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 47-51.; Ht. tanszéki jel; Virsli; Vörösáru termék; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Élelmiszer-vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 15:02
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Vén, Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3603
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése