Nyitrai, Mark (2019) Antioxidáns kölcsönhatás vizsgálata különböző kakaó és áfonyapor esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nyitrai_Mark_W9-1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nyitrai_Mark_W9-1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397962; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 45-48.; Gb. tanszéki jel; Kakaó; Antioxidánsok; Áfonya; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/360 |