MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Antioxidáns kölcsönhatás vizsgálata különböző kakaó és áfonyapor esetén

Nyitrai, Mark (2019) Antioxidáns kölcsönhatás vizsgálata különböző kakaó és áfonyapor esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nyitrai_Mark_W9-1.pdf] Szöveg
Nyitrai_Mark_W9-1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397962; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 45-48.; Gb. tanszéki jel; Kakaó; Antioxidánsok; Áfonya; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/360
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése