Fazekas, Gabriella Krisztina (2016) Nagy hidrosztatikus nyomású technológia alkalmazása zöldség- és gyümölcslevek eltarthatóságának növelésére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegFazekas_Gabriella_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ391017; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 45-49.; Ht. tanszéki jel; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:05 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3589 |


