MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomású technológia alkalmazása zöldség- és gyümölcslevek eltarthatóságának növelésére

Fazekas, Gabriella Krisztina (2016) Nagy hidrosztatikus nyomású technológia alkalmazása zöldség- és gyümölcslevek eltarthatóságának növelésére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fazekas_Gabriella_Krisztina.pdf] Szöveg
Fazekas_Gabriella_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391017; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 45-49.; Ht. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:05
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3589
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése