MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomással történő kezelés hatása krémfehér sajt minőségére

Boldizsár, Kitti (2013) Nagy hidrosztatikus nyomással történő kezelés hatása krémfehér sajt minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Boldizsar_Kitti.pdf] Szöveg
Boldizsar_Kitti.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334023; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 44-46.; Ht. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:05
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3586
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése