Ruff, Dominika (2012) Nagy hidrosztatikus nyomással kezelt tejből készült joghurtok alvadásának és gélszilárdságának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegRuff_Dominika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ326738; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 42-43.; Ht. tanszéki jel; Joghurtok; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tejipari technológia; Élőflórás joghurtok; Oszcillometria; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:04 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Juhász, Réka - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3585 |


