MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomással kezelt tejből készült joghurtok alvadásának és gélszilárdságának vizsgálata

Ruff, Dominika (2012) Nagy hidrosztatikus nyomással kezelt tejből készült joghurtok alvadásának és gélszilárdságának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ruff_Dominika.pdf] Szöveg
Ruff_Dominika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326738; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 42-43.; Ht. tanszéki jel; Joghurtok; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tejipari technológia; Élőflórás joghurtok; Oszcillometria;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3585
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése