Ruff, Dominika (2012) Nagy hidrosztatikus nyomással kezelt tejből készült joghurtok alvadásának és gélszilárdságának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ruff_Dominika.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ruff_Dominika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326738; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 42-43.; Ht. tanszéki jel; Joghurtok; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tejipari technológia; Élőflórás joghurtok; Oszcillometria; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Juhász, Réka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3585 |