Gelesz, Péter (2014) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása félkemény trappista sajt szabad aminosav és biogén amin tartalmára a tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegGelesz_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371347; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 48-53.; Ht. tanszéki jel; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:04 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Sarkadi, Lívia - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3574 |


