MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása félkemény trappista sajt szabad aminosav és biogén amin tartalmára a tárolás során

Gelesz, Péter (2014) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása félkemény trappista sajt szabad aminosav és biogén amin tartalmára a tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gelesz_Peter.pdf] Szöveg
Gelesz_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371347; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 48-53.; Ht. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Sarkadi, Lívia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3574
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése