Gelesz, Péter (2014) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása félkemény trappista sajt szabad aminosav és biogén amin tartalmára a tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gelesz_Peter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gelesz_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371347; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 48-53.; Ht. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Sarkadi, Lívia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3574 |