Gál, János (2018) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a trappista sajt érésére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gal_Janos.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gal_Janos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389211; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [33-36.]; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Trappista sajt; Érlelés; Gél-elektroforézis; Állományvizsgálat; Színmérés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Csehi, Barbara - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3573 |