MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Antioxidáns aktivitás vizsgálata a sörgyártás folyamatában

Szabó, Csilla (2018) Antioxidáns aktivitás vizsgálata a sörgyártás folyamatában. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Csilla.pdf] Szöveg
Szabo_Csilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390108; Budapest; Biomérnöki (BSc) szak, alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. 45-48.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Antioxidáns kapacitás; Extrakttartalom; Alkoholtartalom; Maláta; Pilseni sörök; Bécsi sör;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Koren, Dániel
-
-
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/357
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése