Szabó, Csilla (2018) Antioxidáns aktivitás vizsgálata a sörgyártás folyamatában. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Csilla.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Csilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390108; Budapest; Biomérnöki (BSc) szak, alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. 45-48.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Antioxidáns kapacitás; Extrakttartalom; Alkoholtartalom; Maláta; Pilseni sörök; Bécsi sör; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koren, Dániel - - Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/357 |