Simon, Zsolt András (2012) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés és szelektált starter kultúrák hatása sajtok szabad aminosav és biogén amin tartalmára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Simon_Zsolt_Andras.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Simon_Zsolt_Andras.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326615; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 87-89.; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Starter kultúra; Biogén aminok; Aminosavak; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Simonné Sarkadi, Lívia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3569 |