Gáspár, Anikó Brigitta (2015) Nagy hidrosztatikus nyomás szamóca pürék érzékszervi tulajdonságaira gyakorolt hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gaspar_Aniko_Brigitta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gaspar_Aniko_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369755; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 54-58.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Elektronikus orr; Szamócapüré; Gyümölcstartósítás; Fagyasztott gyümölcsök; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - Konzulens Sipos, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3567 |