MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomás szamóca pürék érzékszervi tulajdonságaira gyakorolt hatásának vizsgálata

Gáspár, Anikó Brigitta (2015) Nagy hidrosztatikus nyomás szamóca pürék érzékszervi tulajdonságaira gyakorolt hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gaspar_Aniko_Brigitta.pdf] Szöveg
Gaspar_Aniko_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369755; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 54-58.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Elektronikus orr; Szamócapüré; Gyümölcstartósítás; Fagyasztott gyümölcsök; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
Konzulens
Sipos, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3567
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése