Szakál, Tamás (2014) Nagy hidrosztatikus nyomás hatása félkemény sajtok só diffúziójára és egyes tulajdonságira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szakal_Tamas.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szakal_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369334; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 42-45.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sajtgyártás; Trappista sajt; Sótartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3564 |