Kruppa, Viktória (2016) Nagy hidrosztatikus nyomás hatása a tej savas alvadási tulajdonságaira és a joghurt minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kruppa_Viktoria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kruppa_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381933; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 42-43.; Ht. tanszéki jel; Joghurtok; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Csírátlanítás; Hőkezelt élelmiszeripari termékek; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3560 |