MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikainyomású kezelés hatása a teljestojás-lé minőségi paramétereire

Mikesz, Attila (2012) Nagy hidrosztatikainyomású kezelés hatása a teljestojás-lé minőségi paramétereire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mikesz_Attila.pdf] Szöveg
Mikesz_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326612; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékefejlesztés; Bibliogr.: p. 54-61.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tojáslé; Tojás; Élelmiszertartósítás; Tartósítás. nyomás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:00
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Németh, Csaba
-
-
Konzulens
Friedrich, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3557
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése