Mikesz, Attila (2012) Nagy hidrosztatikainyomású kezelés hatása a teljestojás-lé minőségi paramétereire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mikesz_Attila.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mikesz_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326612; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékefejlesztés; Bibliogr.: p. 54-61.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tojáslé; Tojás; Élelmiszertartósítás; Tartósítás. nyomás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:00 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Németh, Csaba - - Konzulens Friedrich, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3557 |