Héjja, Zsuzsanna (2013) Nagy hidrosztatikai nyomású kezelés hatása Salmonella enteritidis-szel beoltott erdélyi marinádos csirkemellfilére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegHejja_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ332272; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 40-42.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Csirkehús; Salmonella enterica; Szalmonella; Élelmiszerbiztonság; Marinírozás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:00 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László Ferenc - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3556 |


