Héjja, Zsuzsanna (2013) Nagy hidrosztatikai nyomású kezelés hatása Salmonella enteritidis-szel beoltott erdélyi marinádos csirkemellfilére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hejja_Zsuzsanna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hejja_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332272; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 40-42.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Csirkehús; Salmonella enterica; Szalmonella; Élelmiszerbiztonság; Marinírozás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:00 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László Ferenc - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3556 |