MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikai nyomással kezelt tej oltósalvadási tulajdonságainak a vizsgálata

Halász, Tibor (2015) Nagy hidrosztatikai nyomással kezelt tej oltósalvadási tulajdonságainak a vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Halasz_Tibor.pdf] Szöveg
Halasz_Tibor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370110; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 28-29.; Ht. tanszéki jel; Tejipari technológia; Tej; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Alvadási idő;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:00
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3555
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése