Halász, Tibor (2015) Nagy hidrosztatikai nyomással kezelt tej oltósalvadási tulajdonságainak a vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Halasz_Tibor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Halasz_Tibor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370110; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 28-29.; Ht. tanszéki jel; Tejipari technológia; Tej; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Alvadási idő; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:00 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3555 |