Tóth, Éva (2012) Nagy hidrosztatikai nyomáskezelés hatása sajtok szabad aminosav és biogén amin tartalmára az érlelés során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Eva.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Eva.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326598; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 55-61.; Ht. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Biogén aminok; Sajtgyártás; Aminosavak; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tartósítás. nyomás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:59 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Kiskó, Gabriella - - Konzulens Simonné Sarkadi, Lívia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3553 |