MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikai nyomáskezelés hatása sajtok szabad aminosav és biogén amin tartalmára az érlelés során

Tóth, Éva (2012) Nagy hidrosztatikai nyomáskezelés hatása sajtok szabad aminosav és biogén amin tartalmára az érlelés során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Eva.pdf] Szöveg
Toth_Eva.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326598; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 55-61.; Ht. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Biogén aminok; Sajtgyártás; Aminosavak; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tartósítás. nyomás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:59
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
Konzulens
Simonné Sarkadi, Lívia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3553
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése