Somorai, Lilla (2015) Nagy hidrosztatikai nyomáskezelés hatása a húsok mioglobin oxidációs folyamataira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Somorai_Lilla.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Somorai_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ368906; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Húsipari technológia; Gél-elektroforézis; Spektrofotometria; Csirkehús; Marhahús; Vákuum-csomagolás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:59 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - Konzulens Csehi, Barbara - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3552 |