MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikai nyomáskezelés hatása a húsok mioglobin oxidációs folyamataira

Somorai, Lilla (2015) Nagy hidrosztatikai nyomáskezelés hatása a húsok mioglobin oxidációs folyamataira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Somorai_Lilla.pdf] Szöveg
Somorai_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368906; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Húsipari technológia; Gél-elektroforézis; Spektrofotometria; Csirkehús; Marhahús; Vákuum-csomagolás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:59
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
Konzulens
Csehi, Barbara
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3552
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése