Miklovicz, Anna (2019) Nagy antioxidáns tartalmú bodzatörköly kivonat fejlesztése és szárításának optimalizálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Miklovicz_Anna_Y1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Miklovicz_Anna_Y1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (666kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398296; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [50-55.]; Kot. tanszéki jel; Bodzatörköly; Szárítás-technológia; Liofilezés; Vákuumszárítás; Atmoszférikus szárítás; Antioxidáns kapacitás; Beltartalmi vizsgálat; Fekete bodza; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:09 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pálócziné Furulyás, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3550 |