MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy antioxidáns tartalmú bodzatörköly kivonat fejlesztése és szárításának optimalizálása

Miklovicz, Anna (2019) Nagy antioxidáns tartalmú bodzatörköly kivonat fejlesztése és szárításának optimalizálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Miklovicz_Anna_Y1.pdf] Szöveg
Miklovicz_Anna_Y1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (666kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398296; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [50-55.]; Kot. tanszéki jel; Bodzatörköly; Szárítás-technológia; Liofilezés; Vákuumszárítás; Atmoszférikus szárítás; Antioxidáns kapacitás; Beltartalmi vizsgálat; Fekete bodza;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:09
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pálócziné Furulyás, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3550
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése