MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Mustderítés hatása a must polifenol összetételére

Dobos, Bálint Gergő (2015) Mustderítés hatása a must polifenol összetételére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dobos_Balint_Gergo.pdf] Szöveg
Dobos_Balint_Gergo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (795kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370635; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 33-34.; Bor. tanszéki jel; Mustderítés; Polifenolok; Musttisztítás; Derítőszerek; Pinot blanc; Spektrofotometria;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3540
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése