Dobos, Bálint Gergő (2015) Mustderítés hatása a must polifenol összetételére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dobos_Balint_Gergo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dobos_Balint_Gergo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (795kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370635; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 33-34.; Bor. tanszéki jel; Mustderítés; Polifenolok; Musttisztítás; Derítőszerek; Pinot blanc; Spektrofotometria; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3540 |