MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A muskotályos és illatos jellegű szőlőfajták jelentősége a pálinkakészítésben, különös tekintettel az Irsai Olivérre

Hunya, Ádám (2014) A muskotályos és illatos jellegű szőlőfajták jelentősége a pálinkakészítésben, különös tekintettel az Irsai Olivérre. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hunya_Adam.pdf] Szöveg
Hunya_Adam.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ348536; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [47].; Sör. tanszéki jel; Irsai Olivér; Szőlőfeldolgozás; Szőlőpálinka; Pálinkafőzés; Pálinkapiac; Kérdőíves vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3537
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése