Hunya, Ádám (2014) A muskotályos és illatos jellegű szőlőfajták jelentősége a pálinkakészítésben, különös tekintettel az Irsai Olivérre. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hunya_Adam.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hunya_Adam.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ348536; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [47].; Sör. tanszéki jel; Irsai Olivér; Szőlőfeldolgozás; Szőlőpálinka; Pálinkafőzés; Pálinkapiac; Kérdőíves vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3537 |