Radics, Barnabás (2019) Az Angyal Borászatban alkalmazott borászati technológiák. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Radics_Barnabas.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Radics_Barnabas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391787; Budapest; Szőlő- és borgazdasági szakmérnök/ szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 43.; Bor. tanszéki jel; Tokaj-hegyaljai borvidék; Reduktív borok; Tokaji furmint; Tokaji hárslevelű; Tokaji szamorodni; Tokaji cuvée; Tokaji aszú; Borászati technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Leskó, Annamária - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/353 |