Szakolczai, Regina (2020) A mozzarella konyhatechnológiai feldolgozásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szakolczai_Regina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szakolczai_Regina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ427168; Budapest; Bibliogr.: p.34-36.; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Mozzarella; Hőkezelés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3528 |