MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A mozzarella konyhatechnológiai feldolgozásának vizsgálata

Szakolczai, Regina (2020) A mozzarella konyhatechnológiai feldolgozásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szakolczai_Regina.pdf] Szöveg
Szakolczai_Regina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ427168; Budapest; Bibliogr.: p.34-36.; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Mozzarella; Hőkezelés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 14:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3528
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése