Kemény, Bálint (2018) Monitoring the production of galactooligosaccharides using UV-Vis spectrophotometry and artificial neural networks. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kemeny_Balint.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kemeny_Balint.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (5MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389767; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, Élelmiszeripari folyamattervezés specializáció; Bibliogr.: p. 41-46.; Élip. tanszéki jel; Galakto-oligoszacharidok; Spektrofotometria; Prebiotikumok; Kemometria; Monitorozás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Zoltán - - Konzulens Erdős, Balázs - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3516 |