MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Mogyoró-mandula alapú krém előállítása

Kormos, Csilla (2020) Mogyoró-mandula alapú krém előállítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kormos_Csilla.pdf] Szöveg
Kormos_Csilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ403535; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. [32-34.]; Gb. tanszéki jel; Mogyorókrém; Mandula; Édesipari krémek; Krémek; Édesipari technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3510
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése