Által, Odett (2020) Ananászlé felhasználhatóságának vizsgálata húsok marinálására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Altal_Odett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Altal_Odett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425703; Budapest; Bibliogr.: p. [55-62].; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Marinírozás; Ananászlé; Húspácolás; Proteaz enzim; Sertéshús; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/351 |