MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ananászlé felhasználhatóságának vizsgálata húsok marinálására

Által, Odett (2020) Ananászlé felhasználhatóságának vizsgálata húsok marinálására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Altal_Odett.pdf] Szöveg
Altal_Odett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425703; Budapest; Bibliogr.: p. [55-62].; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Marinírozás; Ananászlé; Húspácolás; Proteaz enzim; Sertéshús;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/351
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése