Zajkás, Bálint (2020) Mogyorókrémek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegZajkas_Balint.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ403541; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 55-57.; Gb. tanszéki jel; Mogyorókrém; Édesipari technológia; Állományvizsgálat; Zsírtartalom; SMS penetrométer; Reológiai vizsgálatok; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:22 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3509 |


