Zajkás, Bálint (2020) Mogyorókrémek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Zajkas_Balint.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Zajkas_Balint.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ403541; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 55-57.; Gb. tanszéki jel; Mogyorókrém; Édesipari technológia; Állományvizsgálat; Zsírtartalom; SMS penetrométer; Reológiai vizsgálatok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3509 |