Farkas, Alexandra (2017) Módszerfejlesztés sportolóknak szánt magas fehérjetartalmú élelmiszerek pontos fehérjetartalmának meghatározására és a fehérje hamisítás kimutatása DUMAS és FT-NIR készülékkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Farkas_Alexandra.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Farkas_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ373575; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 58-67.; Ké. tanszéki jel; Funkcionális élelmiszerek; Fehérjetartalom; Élelmiszer-hamisítás; NIR/NIT spektroszkópia; HPLC rendszer; Sport-táplálkozás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:51 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vass, Andrea - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3507 |