MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Módszerfejlesztés sportolóknak szánt magas fehérjetartalmú élelmiszerek pontos fehérjetartalmának meghatározására és a fehérje hamisítás kimutatása DUMAS és FT-NIR készülékkel

Farkas, Alexandra (2017) Módszerfejlesztés sportolóknak szánt magas fehérjetartalmú élelmiszerek pontos fehérjetartalmának meghatározására és a fehérje hamisítás kimutatása DUMAS és FT-NIR készülékkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Farkas_Alexandra.pdf] Szöveg
Farkas_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373575; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 58-67.; Ké. tanszéki jel; Funkcionális élelmiszerek; Fehérjetartalom; Élelmiszer-hamisítás; NIR/NIT spektroszkópia; HPLC rendszer; Sport-táplálkozás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:51
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Vass, Andrea
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3507
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése