Somogyi, Adrienn (2014) Módszerfejlesztés margarinok beltartalmi értékeinek minőségellenőrzése FT-NIR(T) technikával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegSomogyi_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370498; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 55-57.; Mb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Margarin; NIR/NIT spektroszkópia; Beltartalmi vizsgálat; Zsírtartalom; Szárazanyag-tartalom; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:51 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, Marietta - - Konzulens Bajusz-Rácz, Anita - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3505 |


