Ujságh, Fruzsina (2014) Módszerfejlesztés erinacin A mennyiségi meghatározására süngombából (Hericium erinaceus) és süngomba alapú étrend-kiegészítőből. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ujsagh_Fruzsina_Auguszta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ujsagh_Fruzsina_Auguszta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370468; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 44-48.; Mb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Süngomba; Táplálékkiegészítők; Gombaporok; HPLC-ICP-MS mérőrendszer; Erinacin A; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:50 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dernovics, Mihály - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3502 |