MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Módszerfejlesztés bogyós és csonthéjas gyümölcsökből készült lekvárok antioxidáns kapacitásának meghatározására FT-NIR(T) technikával

Németh, Réka (2014) Módszerfejlesztés bogyós és csonthéjas gyümölcsökből készült lekvárok antioxidáns kapacitásának meghatározására FT-NIR(T) technikával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nemeth_Reka.pdf] Szöveg
Nemeth_Reka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371400; Budapest; Biomérnök Bsc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 41-45.; Ké. tanszéki jel; Lekvár; Antioxidáns kapacitás; FT-NIR spektrométer;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 13:55
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
Konzulens
Papp, Nóra
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3501
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése