Domán, Tamás (2016) Ananász párlat készítése különböző élesztőkkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegDoman_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ381133; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 50-51.; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Italtechnológia; Gyümölcspálinka; Kisüsti pálinka; Ananász; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:14 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/350 |


