MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ananász párlat készítése különböző élesztőkkel

Domán, Tamás (2016) Ananász párlat készítése különböző élesztőkkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Doman_Tamas.pdf] Szöveg
Doman_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381133; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 50-51.; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Italtechnológia; Gyümölcspálinka; Kisüsti pálinka; Ananász;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/350
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése