MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Módosított keményítők állománykialakító hatásának vizsgálata hidegen elkészíthető vaníliás krémpor esetén

Kovácsházi, Adél (2014) Módosított keményítők állománykialakító hatásának vizsgálata hidegen elkészíthető vaníliás krémpor esetén. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető
Kulcsszavak: ENTZ369255; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 41-42.; Gb. tanszéki jel; Keményítők; Pudingpor; Módosított keményítő; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:50
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3499
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése