Markó, Nikolett (2013) Ananász kiválasztott aromakomponenseinek dúsítása vákuum-pervaporációval. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Marko_Nikoletta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Marko_Nikoletta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (28MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371589; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. [36-37].; Sör. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Márki, Edit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/349 |