Kovács, Katalin (2012) Minőségromlást okozó mikroorganizmusok vizsgálata marcipán termékekben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKovacs_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ326785; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 35.; Gb. tanszéki jel; Marcipán; Mikrobás fertőzés; Tejsavbaktériumok; Fertőtlenítés; HACCP rendszer; Tisztítás; Zygosaccharomyces bailii; Cukoripari technológia; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:22 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3485 |


