Pósán, Hajnalka (2015) Minőségromlást okozó hőtűrő proteázok gátlásának vizsgálata tejben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegPosan_Hajnalka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370447; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 44-49.; Mb. tanszéki jel; Tejipari technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Hőtűrés; Proteaz enzim; Minőségváltozás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:22 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szerdahelyi, Emőke - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3484 |


