Vonyó, Viola (2015) Milyen alapélelmiszert dúsítson a funkcionális élelmiszergyártó? : egy tudományos vita magyarországi folytatása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegVonyo_Viola.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ369862; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Élelmiszer kereskedelem szakirány; Bibliogr.: 51-55.; Élip. tanszéki jel; Funkcionális élelmiszerek; Fogyasztói magatartás; Egészséges táplálkozás; Kérdőíves vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:21 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Temesi, Ágoston - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3481 |


