Urbán, Péter (2013) Mikro-oxidáció és különböző tölgyfaszegmensek használata a 2011-es évjáratú szekszárdi Cabernet Sauvignon esetén. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Teljes szövegUrban_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (858kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ332462; Budapest; Szőlő- és borgazdasági szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 30.; Bor. tanszéki jel; Élip. tanszéki jel; Borászat; Szekszárdi borvidék; Twickel Szőlőbirtok; Vörösbor; Mikro-oxigénezés; Oxigéntartalom; Tölgyfa chips; Donga; Cabernet sauvignon; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:20 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Janky, Ferenc - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3476 |


