MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A mikrohullámú vákuumtechnológia ipari alkalmazása a zöldség és gyümölcs szárítás vonatkozásában

Nagyné Szaksz, Gabriella (2020) A mikrohullámú vákuumtechnológia ipari alkalmazása a zöldség és gyümölcs szárítás vonatkozásában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425331; Budapest; Bibliogr.: p. 41-42.; Kot. tanszéki jel; Mikrohullámú technika; Vákuumszárítás; Szárítás-technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 12:07
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3473
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése