MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A mikrohullámú vákuumszárítás technológiai paramétereinek vizsgálata Idared alma nyersanyagból és a kapott szárítmányok összehasonlítása kereskedelmi forgalomban kapható termékekkel

Visnyei, Bettina (2014) A mikrohullámú vákuumszárítás technológiai paramétereinek vizsgálata Idared alma nyersanyagból és a kapott szárítmányok összehasonlítása kereskedelmi forgalomban kapható termékekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Visnyei_Bettina.pdf] Szöveg
Visnyei_Bettina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370482; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 47-49.; Mb. tanszéki jel; Mikrohullámú technika; Vákuumszárítás; Idared; Almaszirom; Antioxidáns kapacitás; Beltartalmi vizsgálat; Mikrobiológiai vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 14:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Belák, Ágnes
-
-
Konzulens
Ormainé Cserhalmi, Zsuzsanna
-
-
Konzulens
Ferenczi, Sándor
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3472
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése