Visnyei, Bettina (2014) A mikrohullámú vákuumszárítás technológiai paramétereinek vizsgálata Idared alma nyersanyagból és a kapott szárítmányok összehasonlítása kereskedelmi forgalomban kapható termékekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Visnyei_Bettina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Visnyei_Bettina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370482; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 47-49.; Mb. tanszéki jel; Mikrohullámú technika; Vákuumszárítás; Idared; Almaszirom; Antioxidáns kapacitás; Beltartalmi vizsgálat; Mikrobiológiai vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Belák, Ágnes - - Konzulens Ormainé Cserhalmi, Zsuzsanna - - Konzulens Ferenczi, Sándor - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3472 |